Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
+39 02 87 21 43 19
Mon - Fri: 07:00 am - 05:00 pm

Mød mig

Jeg er Sena – en københavner, som elsker at lave, spise og sludre om kager og desserter. Jeg tager imod de søde sager med åbne arme og byder dem varmt velkommen, som en fast del af mit liv og deraf kommer navnet til mit lille frirum – Cakeliving.

Mine rødder har jeg i skønne, unikke og kaotiske Istanbul hvor Europa møder Asien, hvor vest møder øst, og hvor nyt møder gammelt. Derfor er det ikke helt utænkeligt, at der i ny og næ vil dukke lidt tyrkisk inspiration op på Cakeliving.

Siden mine første hjemkundskabstimer i skolen hvor jeg lærte min allerførste kageopskrift, har kager haft en særlig plads i mit hjerte og ikke mindst, min mave. Til daglig arbejder jeg med marketing, men jeg finder altid tiden til at bage til stor glæde for mine nærmeste, som gerne indtager rollen som anmeldere. Cakeliving er stedet, hvor jeg vil dele mine kageoplevelser (både dem fra mit eget køkken og dem som jeg har købt mig til) med alle andre kagesjæle.

KONTAKT MIG

For samarbejde og opskriftsudvikling på søde sager kan jeg kontaktes på sena@cakeliving.com

Har du idéer, spørgsmål til opskrifter, konstruktiv kritik eller bare en kagehilsen så må du hjertens gerne skrive det i kommentarfeltet under opskrifterne. Så kan andre læsere også få glæde af dem 🙂