Konkurrence! Vind bogen: La Glace – konditoriet i den moderne tidslomme

La Glace - konditoriet i den moderne tidslomme

Man kan vist roligt sige at La Glace er kendt i alle kroge af Danmark. Og garanteret i en del kroge i udlandet 🙂 La Glace har siden 1870 serveret lækre søde sager. Nu serverer konditoriet sin helt egen bog, nemlig La Glace – Konditoriet i den moderne tidslomme.

Jeg har fået lov til at udlodde 3 eksemplarer af La Glace – Konditoriet i den moderne tidslomme til 3 heldige vindere.

La Glace – Konditoriet i den moderne tidslomme byder både på historien bag konditoriet, sætter ansigt på de dygtige mennesker bag kagerne OG OG OG deler opskrifter på nogle af deres ikoniske kager. Heriblandt SPORTSKAGEN! Det er ihvertfald en af de kager jeg skal afprøve i mit eget køkken.

Hvordan deltager du?

Konkurrencen foregår på min Cakeliving Instagram-profil . Du skal selv have en Instagram-profil og for at deltage skal du såmænd bare skrive navnet på din favorit La Glace-kage i kommentarfeltet. Konkurrencen starter fredag den 15. december og jeg trækker 3 heldige vindere mandag den 18. december 2017.

La Glace - konditoriet i den moderne tidslommeLa Glace - konditoriet i den moderne tidslommeLa Glace - konditoriet i den moderne tidslomme

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.