KONKURRENCE! VIND EN NESPRESSO KAFFEMASKINE

Så skyder jeg en cool konkurrence i gang, hvor der er fede præmier på højkant. Man kan vinde en Nespresso kaffemaskine, kaffekapsler og 2 billetter til en middag.

Himmelske desserthapsere NespressoSom I måske har bemærket fra mit forrige indlæg, deltager jeg i en bloggerdyst initieret af Nespresso i forbindelse med lanceringen af deres nye kaffekapsel Cafezinho do Brasil. Jeg dyster mod nogle ret så seje bloggere i dessertkategorien og vil mægtig gerne i finalen.  Jeg vil være så taknemmelig, hvis i gad at kaste en stemme i min retning, ved at stemme på min dessert (billede til venstre) på dette link: http://woobox.com/fabpx5.

I kan stemme dagligt indtil den 9. september kl. 24.00. TUSIND TAK <3 Nu til konkurrencen, de fede præmier og hvordan du kan vinde dem.

Første vigtige information er at konkurrencen kører på Cakeliving’s Facebook side. Det vil sige, at du skal ind på Facebook-siden og kommentere på konkurrenceopslaget for at deltage – og IKKE via kommentarer her på bloggen. Du er mere end velkommen til alligevel at efterlade en hilsen her på bloggen 🙂

Anden vigtige information er, at konkurrencen kører fra d. 4. september til og med 9. september og du kan få flere ‘lodder’ i konkurrencen. 1 kommentar på konkurrenceopslaget giver 1 lod. Du kan kommentere max 1 gang om dagen i hele konkurrenceperioden på 6 dage, og det betyder, at du kan få op til 6 ‘lodder’ og øge din vinderchance.

Hvad kan du vinde? 

Præmie nr. 1 (sendes kun til adresser i DK)

  • Nespresso Citiz & Milk kaffemaskine i en valgfri farve til en værdi af 1.999 kr. Læs om maskinen og se farverne her
  • En god portion af Nespresso’s nye kaffekapsel Cafezinho do Brasil

Præmie nr. 2 (sendes pr. mail)

  • 2 pladser til en eksklusiv finalemiddag hos Gastronomisk Innovation hvor vinder-retterne fra dysten bliver inkorporeret i en overdådig middag af den dygtige kok Rasmus Leck Fischer (bl.a. kendt fra Søllerød Kro) til en værdi af ca. 2.000 kr. Jeg kommer selv til middagen sammen med de andre seje bloggere og glæder mig VILDT meget til at smage retterne, som er inspireret af Brasilien. Jeg håber, at min dessert ender på menuen 🙂 Middagen finder sted d. 15. september i København.

Hvad skal du gøre for at vinde? 

  1. Stem på min dessert LIGE HER  – du kan stemme hver dag indtil 9. september kl. 24.00.
  2. Gå ind på Cakeliving’s Facebook-side og skriv en kommentar til opslaget (så jeg kan se, at du deltager). Det gør du LIGE HER  – du kan kommentere 1 gang om dagen indtil 9. september kl. 24.00 og øge dine vinderchancer.

Den 10. september trækker jeg 2 vilkårlige vindere blandt alle kommentarerne på konkurrenceopslaget. Det første navn, jeg trækker, vinder 1. præmien (Nespresso kaffemaskine + kaffekapsler). Det andet navn, jeg trækker, vinder 2. præmien (2 pladser til eksklusiv middag)

Vinderne offentliggøres på Cakelivings Facebook-side og de modtager også en privat besked.

JEG ER SÅ SPÆNDT! HELD OG LYKKE 🙂

Konkurrencen er lavet i samarbejde med Nespresso Danmark, som sponsorerer præmierne.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.