Ideer til påskedesserter

Jeg har lavet en lille samling af de søde sager, som jeg synes, kunne passe rigtig godt til påsken. Så hvis du selv er løbet tør for ideer, kan du passende kigge listen igennem og se, om du bliver inspireret 🙂

Til påske i år har jeg faktisk ikke fået bagt noget endnu, men jeg har bageplaner imorgen. Har du ideer til påske-bagværk, vil jeg meget gerne høre om det, fordi jeg selv mangler lidt inspiration 🙂

Her kommer min liste af påskedesserter

Påskedessert med chokolade og nødder

Påskedessert med Summerbird

Denne dessert lavede jeg sidste år i samarbejde med Summerbird. Jeg brugte deres påskeæg som pynt, og jeg synes selv at det blev ret så fint. Det er en enkel dessert med nøddebund toppet med chokoladeganache og et påskeæg. Den er klar til at blive spist når den har sat sig 🙂 Find opskriften her: http://cakeliving.com/2015/03/26/paaskedessert-med-chokolade-og-noedder/

No-bake citroncheesecake med lakridsmarengs

No-bake citroncheesecake med lakridsmarengs

Denne cheesecake skal ikke bages, har en kraftig smag af citron og så er den bare lækker og cremet at spise. Og den er oven i købet gul! Så kan det ikke blive mere ‘påsket’ 🙂 Den kan laves aftenen inden, da den skal trække i ca. 4 timer på køl. Find opskriften her: http://cakeliving.com/2015/08/29/no-bake-citroncheesecake-med-lakridsmarengs/

Skønne påskegule macarons med passionsfrugt

Skønne, påskegule macarons med passionsfrugt

Disse macarons med passionsfrugt var min aller aller første opskrift på bloggen! Billedet er måske ikke helt så pænt som mine nyere billeder, men selve macaronsene smager stadig helt vidunderligt. Du kan både nye disse alene eller bruge dem som pynt på en anden dessert. Mums! Find dem her: http://cakeliving.com/2014/04/16/macarons-passionsfrugt/

Nem hindbærmousse med crumble og påskeæg

Nem hindbærmousse med crumble

Nu er denne ikke gul, men der sidder da et påskeæg på, så derfor synes jeg, at den passer fint ind på listen 🙂 Den består af en simpel hindbærmousse på bund af chokoladecrumble. Moussen er toppet med lidt mere crumble og et lækkert påskeæg – igen fra Summerbird. Desserten kan selvfølgelig laves med hvilket som helst påskeæg efter smag og behag. Opskriften gemmer sig lige her: http://cakeliving.com/2015/03/28/nem-hindbaermousse-med-crumble-og-paaskeaeg/

Blondie med lakrid og passionsfrugt

Hvid chokolade - og lakridskage med passionsfrugt

Jeg har vist reklameret for denne dessert et par gange tidligere, og jeg gør det igen nu. Skøn, skøn dessert med et pift af lakrids som passer så godt til den søde blondie med hvid chokolade. Den er pyntet med passionsfrugtganache og serveres med en god klat vanilleis. Find den her: http://cakeliving.com/2015/03/28/nem-hindbaermousse-med-crumble-og-paaskeaeg/

Citronsnitter Lemon bars pyntet med hvid chokolade og lakrids

Denne her minder meget om en fransk citrontærte – den er bare lidt nemmere at lave da man ikke skal rulle en tærtedej ud. Man laver dejen og presser den ned i bageformen, hælder citronfyldet på og bager den efterfølgende. Den er klar til at blive nydt, når den har sat sig natten over. Vil man give den et ekstra pift, kan man sprøjte små marengstoppe på inden servering. Find den lækre sag her: http://cakeliving.com/2014/11/21/citronsnitter-pyntet-med-lakrids-og-hvid-chokolade/

Jeg håber, at listen kan inspirere dig til at komme i gang i køkkenet til påsken. Jeg deler en opskrift mere imorgen – en opskrift med masser af marcipan, citron og kandiseret citron.

Mange påskehilsner fra Sena 🙂

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.