Hyggelig event med søde bloggere på Kagestuen 43

For lidt tid siden deltog jeg i en rigtig hyggelig Afternoon Tea event for bloggere på Kagestuen 43 på FaceBook. Arrangøren var Camilla fra CopenhagenByMe og Yelp i samarbejde med de søde folk fra Kagestuen 43. Jeg følte mig godt nok lidt speciel da jeg dukkede op på cafeen og blev mødt af et overdådigt eftermiddags-te-bord fyldt med sandwiches, snacks, frugt OG kager! Oven i det var der små gaver til hver blogger. Det var bare så fint arrangeret og gennemtænkt. De søde bloggere som jeg tilbragte et par hyggelige timer med var pigerne bag Sofies SpisekammerLove CopenhagenScandinavia Standard, Copenhagen Stories, By Johna og With Love & Sugar.

kagestuen432

Jeg har længe villet prøve Kagestuen 43, og nu fik jeg chancen. Det er altså et ret hyggeligt sted med lidt mormor-stemning – I LIKE! Der er både sofaer, lænestole, hyggehjørne i vinduet og stempelkaffe. Jeg kan anbefale deres sandwich med gedeost, og så fik jeg smagt noget som var lidt usædvanlig for mine smagsløg – nemlig en squashkage med chili! Interessant, saftig og blød med mega-god frosting. Jeg tror vistnok, at jeg skal teste en kage med chili i mit køkken på et tidspunkt.

kagestuen431

En anden lille anbefaling fra mig har ikke decideret noget med kager at gøre, men noget med hvordan du bl.a. kan finde de bedst anmeldte kage-steder i København 🙂 Hvis du undrer dig over, hvad Yelp er, så er det et internationalt socialt medie, som hjælper folk med at finde gode lokale virksomheder (i Danmark er det pt. hovedsagligt i KBH) såsom en frisør, en restaurant, en bager – kort sagt så hjælper københavnere andre københavnere med at lære København bedre at kende 🙂 Det gør man via anbefalinger, tips, billeder etc. af de steder, man prøver af.

Kagestuen43Personligt bruger jeg Yelp meget, hvis jeg skal finde en ny restaurant eller et nyt kagested. Jeg synes, at anmeldelserne er ærlige og konstruktive. Lige pt. bruger jeg italienske Yelp til at finde gode spisesteder i Rom, for den findes i mange byer verden over.

Jeg anmelder selv på Yelp, så ofte jeg kan komme til det, og under menupunktet Inspiration kan du finde links til mine ‘kager/desserter/søde sager’- relaterede anmeldelser/anbefalinger på Yelp, hvis du en dag står og mangler inspiration til hyggesteder i København.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.