Københavns bedste flødebolle med Yelp Smagsdommerne

Jeg har glemt at dele noget med jer –  noget MEGET vigtigt! Nemlig, at jeg, sammen med Yelp og nogle søde smagsdommere, har fundet Københavns bedste flødebolle 🙂 Yeps, vi har ofret os til fordel for dig, så du ved præcis hvilken flødebolle, du skal gå efter, når du skal forkæle dig selv. Du kan takke os senere 🙂 🙂

Flødeboller Yelp Smagsdommerne

Inden jeg afslører vindere og tabere, skal jeg lige knytte en lille note til testen. Vi testede flødeboller fra 11 mærker, men der var flere forskellige smage fra hvert mærke – dvs. sammenligningen gik ikke på den samme smag fra hvert mærke, men på tværs af smage såsom lakrids, blåbær, hindbær, orange, saltkaramel og den klassiske med kokos. Så en helt 1 til 1 sammenligning var det nu ikke, men man kunne stadig vurdere konsistensen af skummet, chokoladens knæk og bunden. Og det gjorde vi!

I vores vindende top 3 endte Social Food på 1. pladsen efterfulgt af Frederiksberg Chokolade. 3. pladsen blev delt af Summerbird og Sv. Michelsen. Min personlige favorit var Frederiksberg Chokolades flødebolle med lakrids og hvid chokolade – jeg fik ikke smagt den klassiske variant. Skummet var super godt, chokoladen god og smagen var suveræn – jeg æææælsker kombinationen af lakrids og hvid chokolade. Så på trods af en kedelig pap-bund var den top! Social Food, som fik en velfortjent 1. plads, var også rigtig god, når det kom til både chokoladens knæk og det lækre skum. Årsagen til at den ikke endte som min personlige vinder, var fordi jeg fik en lakridsvariant, som jeg ikke var så glad for sammenlignet med Frederiksberg Chokolade. Dog har jeg senere smagt deres klassiske flødebolle, og den smagte afsindig godt – hermed anbefaling givet videre. Bunden var lavet af tynd marcipan således, at den ikke endte med at blive kvalm. Det synes jeg nemlig, at Summerbirds flødebolle kan blive, men heldigvis kan de fås i en perfekt mini-udgave, som er lige den rette størrelse. Mums! Jeg fik smagt SV. Michelsens appelsin-flødebolle, som var overraskende god og absolut ikke en engangsaffære for mit vedkommende!

Flødeboller Yelp Smagsdommerne

Vinder-flødebollerne fra Social Food – her ser du den med lakrids og den med blåbær

Flødeboller Yelp Smagsdommerne

Her er dem fra Frederiksberg Chokolade med lakrids/hvid chokolade og den klassiske med vanille.

De mærker som endte på de 3 sidste pladser var Samba mini kys flødeboller fra Netto på en 11. plads efterfulgt af Spangsbergs flødeboller med kokos. 9. plads gik til flødeboller fra Agnes (som ejes af Lauras Bakery – eller er det omvendt?!). Det er sjovt, at jeg inden smagstesten rigtig godt kunne lide Spangsberg flødeboller, men efter at have smagt de andre varianter, kan jeg smage en klar forskel! Dog siger jeg da ikke nej, hvis jeg bliver tilbudt en Spangsberg flødebolle alligevel 🙂 Til gengæld må jeg give Agnes en stor tommelfinger nedad. Ikke nok med at deres flødebolle var den dyreste til 28kr., så smagte den decideret dårligt! Skummet smagte og lugtede af æg og var grynet 🙁

En anden flødebolle, jeg klart kan anbefale, er en anderledes variant med saltkaramel og ristede hasselnødder fra Lagkagehuset. Den endte i midten af skalaen (hvilket nok skyldes at bunden ikke smager af noget), men den er altså god – dog bedst hvis man deler den med en anden, da den er stor, og kan virke lidt voldsomt for en enkel mund 🙂

Flødeboller Yelp Smagsdommerne

Lækre flødeboller fra Lagkagehuset. Skal prøves!

Så bor du i København, eller skal du besøge København, så skal du gå efter Social Food flødeboller, som er kåret som vinder af 12 smagsdommere på alle 3 kriterier  – skum, chokolade og bund. Og når du nu alligevel med sikkerhed kommer til at gå forbi en af Lagkagehusets mange butikker, skal du huske at smage deres flødebolle med saltkaramel 🙂

Læs mere og se flere billeder fra vores lille flødebolle-smags-test på Yelp.dk.

Vil du kaste dig ud i selv at lære at lave flødeboller så udbyder Social Food endda også flødebollekurser i København.

Det var sørme så lidt at tilbyde dig denne mega gode service 🙂

3 tanker om "Københavns bedste flødebolle med Yelp Smagsdommerne"

    1. CakeLiving Forfatter

      Tak Camilla 🙂 En læser har foreslået test af romkugler 🙂 Var det noget? Eller hvad med bedste jordbærtærte? Så kan det ikke blive mere sommerligt 🙂 Knus fra mig

      Svar
  1. Pingback: Københavns bedste romkugle med Yelp Smagsdommerne - Cake Living

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.