Konkurrence på Cakeliving – Vind 2 billetter til overdådigt kagebord

Deltag senest mandag d. 13. april 2015, kl. 19.25!  Konkurrencen er slut og vinderen er fundet 🙂

Hindbærkage

Billedet er fra mit fødselsdags-kagebord fra 2014

Jeg er glad – RIGTIG GLAD! Himlen er blå, solen skinner og der er 13 grader varmt udenfor. Jeg elsker april måned! Verdens bedste mor har fødselsdag den 23. april. Min elskede kusine har fødselsdag d. 26. april. Der er også noget andet, som jeg elsker, som har fødselsdag i denne måned – nemlig min kære Cakeliving, som kan prale af hele 365 dages eksistens, den 16. april 2015. Knap 46.000 sidevisninger er det blevet til, og det er fedt!

Det skal da fejres med den allerførste konkurrence på Cakeliving. Konkurrencen handler om kager, masser af kage (hvad ellers?!) 

Jeg har nemlig sammen med Suhrs Højskole, som er Danmarks eneste madhøjskole, fået lov til at udlodde to styks billetter til en heldig vinder, til det udsolgte arrangement:  Franske fristelser – Kagebord på Suhrs Højskole i København.  

Personligt synes jeg, at dette er et superfedt arrangement, fordi den er stablet på benene sammen med skolens elever og en ret så sej fransk kage-kunstner – Frédéric Terrible. Jeg kan godt nok ikke lade være med at smile lidt af efternavnet, og jeg tror på ingen måde, at det navn afspejler ekspertisen. Herren her har nemlig mere end 20 års erfaring som dessertkok i det ganske danske land, og kan prale af at have skabt desserter på steder som Saison, Falsted Kro, Nimb og Jan Hurtigkarl & Co.

Man kan se frem til smagfulde, smukke, søde franske kreationer. Jeg skal selv med, og glæder mig vildt meget til at smage på alle lækkerierne på kagebordet. Jeg ser også frem til at sige hej til den heldige vinder + hans/hendes gæst  🙂

Suhrs_Kagebord

Billedet er lånt fra Suhrs website

SÅDAN DELTAGER DU:

 • Fortæl mig hvilken ingrediens som er din favorit i kager, og hvilken kage du håber på at kunne smage til arrangementet. Det gør du såmænd bare i kommentarfeltet forneden, og det er alt 🙂

Vinderen finder jeg på mandag den 13. april 2015, kl. 19.30 og offentliggør det her på bloggen samt på Cakelivings Facebook side – så husk at følge med der. Du er mere end velkommen til at tagge din gæst på opslaget på Facebook –  det kan jo være, at han/hun også kan deltage og øge jeres fælles vinderchancer.

INFO OM ARRANGEMENTET:

Dato og tid:  Arrangementet finder sted tirsdag d. 14. april 2015, kl. 17.00 (ja, det er lige 2 dage før Cakelivings fødselsdag, men vi tager glæderne på forskud)

Sted: Suhrs Højskole – Pustervig 8, 1126 København K. 

Billetter: Jeg kontakter også vinderen direkte pr. mail, for at aftale afhentning/aflevering af billetter, så husk at sikre dig, at din email adresse er korrekt 🙂

AND THE WINNER IS…………

And the winner is

VINDEREN AF KONKURRENCEN ER CAMILLA H.! TILLYKKE CAMILLA – DU FÅR EN MAIL LIGE OM LIDT!

 

Held og lykke og må i alle have en fantastisk weekend 🙂

33 thoughts on “Konkurrence på Cakeliving – Vind 2 billetter til overdådigt kagebord

  1. Maria

   Jeg glemte i min iver helt at skrive, st jeg kunne håber på at smage en tarte au citron til arrangementet. 🙂

   Svar
   1. CakeLiving Forfatter

    Hej Maria, tusind tak fordi du deltog 🙂 Desværre vandt du ikke i denne omgang, men jeg håber at du vil deltage igen en anden god gang. Jeg håber, også på en tarte au citron imorgen 🙂 Mange hilsner fra Sena

    Svar
 1. Gülben

  Hej Sena, kunne være lidt hyggeligt at vinde 😉 elsker chokoladekage og cheesecake. I forhold til det franske er en af mine favoritter creme brulé. Mmm 🙂

  Svar
  1. CakeLiving Forfatter

   Hej Gülben, tusind tak fordi du deltog 🙂 Desværre vandt du ikke i denne omgang, men jeg håber at du vil deltage igen en anden god gang. Ej, jeg er nu også ret glad for cheesecakes 🙂 Creme brulee smager megagodt, men det gik ikke så godt sidst, jeg forsøgte at lave det, og jeg tør ikke at prøve igen 🙂 Mange hilsner fra Sena

   Svar
 2. Jenny

  Tja, det er jo ikke meget kage uden sukker ;-), men kadamomme er jeg altid vild med, eller brunet smør

  Svar
  1. CakeLiving Forfatter

   Hej Jenny, tusind tak fordi du deltog 🙂 Desværre vandt du ikke i denne omgang, men jeg håber at du vil deltage igen en anden god gang. Jeg tror aldrig, ta jeg har smagt en kage med brunet smør, så det må jeg altså prøve en dag – om ikke andet må jeg jo selv prøve at lave en 🙂 Mange hilsner fra Sena

   Svar
 3. anna olivia

  Jeg ELSKER alt med flødeskum! Så hvis der er en flødeskumskage af en eller anden art bliver jeg vild i varmen..

  Svar
  1. CakeLiving Forfatter

   Hej Anna Olivia, tusind tak fordi du deltog 🙂 Desværre vandt du ikke i denne omgang, men jeg håber at du vil deltage igen en anden god gang. Jeg er selv ret vild med flødeskum 🙂 Mange hilsner fra Sena

   Svar
 4. Figen

  Jeg elsker profiteroles, så det kunne være lækkert at smage på:) yndlingsingrediensen er svær, men det må være fløde:)

  Svar
  1. CakeLiving Forfatter

   Hej Figen, tusind tak fordi du deltog 🙂 Desværre vandt du ikke i denne omgang, men jeg håber at du vil deltage igen en anden god gang 🙂 Jeg ææælsker også fløde 🙂 Knus fra Sena

   Svar
  1. CakeLiving Forfatter

   Tusind tak fordi du deltog 🙂 Desværre vandt du ikke i denne omgang. Chokolade er altid en vinder 🙂 Mange hilsner fra Sena

   Svar
 5. Ilkay

  Hmm, helt klart flødeskum som yndlingsingrediens! Og vil nok sige creme brulee som dessert der bør prøves!

  Svar
  1. CakeLiving Forfatter

   Hej Ilkay, tusind tak fordi du deltog 🙂 Desværre vandt du ikke i denne omgang. Jeg elsker creme brulee og har prøvet at lave det en gang – det floppede så måske skulle jeg prøve igen 🙂 Mange hilsner fra Sena

   Svar
 6. Mette

  Uhm hindbær er vist min yndlingssmag i kager. Og jeg håber på at der er vandbakkelser på det kagebord 🙂

  Svar
  1. CakeLiving Forfatter

   Hej Mette, tusind tak fordi du deltog 🙂 Desværre vandt du ikke i denne omgang, men deltag endelig igen en anden god gang 🙂 Mange hilsner fra Sena

   Svar
 7. Lisa

  Citron citron og atter citron! Og der SKAL da bare være tarte au citron på sådan et fransk kagebord 🙂

  Svar
  1. CakeLiving Forfatter

   Tusind tak fordi du deltog 🙂 Desværre vandt du ikke i denne omgang. Jeg håber også på en tarte au citron imorgen 🙂 Mange hilsner fra Sena

   Svar
 8. Camilla H

  Jeg elsker chokolade 🙂 og chokolade i kage er bare lækkert med lækkert på 🙂

  Jeg håber lidt på creme brulee – I love it 🙂

  Svar
  1. CakeLiving Forfatter

   TILLYKKE CAMILLA! Du blev den heldige vinder 🙂 Du får snart en mail fra mig 🙂 Hilsen Sena

   Svar
 9. F. Madsen

  Jeg kan godt lide desserter med sprut i. Om det så er rom, madeira eller andet er næsten underordnet, hvis det bare smager igennem. Jeg håber på at smage en lækker tarte tartin på suhrs

  Svar
  1. CakeLiving Forfatter

   Tusind tak fordi du deltog 🙂 Desværre vandt du ikke i denne omgang. Mums, tarte tatin – det kan være at jeg skal prøve at lave sådan en en dag 🙂 Mange hilsner fra Sena

   Svar
  1. CakeLiving Forfatter

   Det er da heller ikke så ringe med marcipan 🙂 Tusind tak fordi du deltog, selvom du ikke vandt i denne omgang. Hilsen Sena

   Svar
  1. CakeLiving Forfatter

   Hej Sule (abla):-) Jeg er også ret vild med flødekager 🙂 Lover at lave en pavlova næste gang vi ses.

   Svar
 10. Esra

  Hold da op sikke en konkurrence og tillykke med fødselsdagen for bloggen allerede! Hvor ville jeg ønske, jeg kunne smage deres chokoladekage for at teste om den er lige så god som i dine opskrifter :-D. Den bedste ingrediens er godt nok svær, men jeg tror jeg vil sige vanilje, da jeg ved, at det kan udrette mirakler! 😉

  Esra
  http://www.2verdener.dk

  Svar
  1. CakeLiving Forfatter

   Hej Esra, ja ik’! Synes også selv den er ret god. Tak fordi du havde lyst til at lege med og tusind tak for din hilsen – 1 år er jo bare fløjet afsted! Vanilje er altid en vinder i ALLE desserter. Vi må spise chokoladekage sammen en dag 🙂 Knus Sena

   Svar
 11. Melek

  Jeg er desværre alt for meget glad for chokolade, så det kunne være alle slags desserter med chokolade i 🙂 Gulerødskage er nu også en hit hos mig, med creme på 🙂

  Svar
  1. CakeLiving Forfatter

   Hej Melek, tak fordi du deltog 🙂 Du vandt desværre ikke, men jeg håber at du vil deltage en anden god gang 🙂 Uhm, gulerodskage er bare også godt! Mange hilsner fra Sena

   Svar
 12. Berit

  Lækker konkurrence:-)
  Det er jo vildt svært at vælge! Citron, rabarber og chokolade ligger ret højt på listen. Men skulle jeg vælge må det næsten være chokolade … Så en intens mørk chokoladekage vil være ret lækkert.:-)

  Svar
  1. CakeLiving Forfatter

   Hej Berit, tak fordi du deltog. Desværre vandt du ikke denne gang, men deltag endelig en anden god gang 🙂 Jeg er også ret vild med citron 🙂 Hilsen Sena

   Svar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.